Enorme verkeerschaos na grondverzakking nabij Ikea Wilrijk: “Veel hinder, mijd de omgeving”

© Politie Antwerpen

Op de Boomsesteenweg ter hoogte van Ikea Wilrijk is er zware verkeershinder door een grondverzakking. Dat meldt de politie. “Stel uw vertrek uit, mijd de omgeving.” Volgens het Vlaams Verkeerscentrum verlies je daar intussen al 45 minuten.

adm

“De uitrit naar de Boomsesteenweg kan niet worden gebruikt. We raden iedereen die wil vertrekken aan om hun verplaatsing uit te stellen, want de straten in de wijde omgeving zijn dichtgeslibd”, zeg Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. “Wie toch wil of moet vertrekken, moet de uitgang aan de achterzijde gebruiken. Maar grote vertragingen zijn zo goed als onvermijdelijk.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De herstelling van de verzakking zou pas morgen of maandag kunnen plaatsvinden. De parking van Ikea is niet bereikbaar vanaf de A12. Wie zijn voertuig op dit moment op de parking van Ikea heeft staan kan ook niet wegrijden via de A12, waardoor alles vast komt te zitten.

De grondverzakking gebeurde vrijdag al en werd veroorzaakt door een inzakking van de hoofdriool. "De zone werd veilig gesteld en de herstellingswerken zijn gepland voor maandagmorgen", klinkt het bij Water-link.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen