Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Verliestijden tot anderhalf uur na twee ongevallen op Antwerpse ring

Op de Antwerpse ring zijn alle rijstroken richting Gent weer vrijgemaakt ter hoogte van Borgerhout, nadat twee ongevallen er omstreeks 6 uur voor gezorgd hadden dat bijna de hele rijbaan versperd was. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De gevolgen zullen echter nog een hele tijd voelbaar blijven. De Liefkenshoektunnel blijft nog tot 9.25 uur tolvrij richting Gent.

43 reacties

  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Hoogste tijd om het openbaar vervoer gratis en aantrekkelijk te maken en km rijden voor auto's invoeren,zodat enkel zij de weg op gaan die onmisbaar zijn in de maatschappij,nl de vrachtwagen.File opgelost
  • guido de cock

    5 jaar geleden
    Ondertussen stond op de A 12 richting Nederland de keizer van de wegwijzer om 9 uur in de ochtend bordjes inhaalverbod vrachtwagens te wisselen. Die onnozole Weyts blijft dus steeds uit het oog van de storm. Maar hij is wel de chef van wegen en verkeer.
  • Ludovic Leysen

    5 jaar geleden
    Rijbewijs met punten invoeren. Géén cruise control op de Ring van Antwerpen. Meer controle hierop alsook op de snelheidsbeperkingen. Vrachtwagens max 60 km/uur en en enkel op de rechter rijstrook en dit over de ganse lengte van de ring van Antwerpen.
  • cecil atherton

    5 jaar geleden
    Volgens de meeste reacties hier is het de fout van de bestuurders. Waarmee eigenlijk gezegd wordt dat er geen structureel probleem is in a'pen. Ja wadde, hiermee is officieel de mentale gezondheid van de vlaming bevestigd nl. zwaar ziek. Vandaar al die SSRI's en koploper in de wereld betreffende het aantal zelf..
  • Miguel N. Noridine

    5 jaar geleden
    Weet je wat? Hou anders een flitsmarathon! Naar het schijnt zou dat helpen!