Véronique De Kock
Volledig scherm
Véronique De Kock © Frank Bahnmuller

Miss Exclusive strikt Véronique De Kock als presentatrice: “Wij kunnen haar wél betalen”

ShowbizzVindt Darline Devos Véronique De Kock (41) te duur om Miss België nog te presenteren, dan trekt Miss Exclusive-organisator Ken Stevens wel de geldbeugel open om Véronique te strikken. “Een Porsche heb je niet voor één euro, hé”, zegt hij met een knipoog in Dag Allemaal.

3 reacties

  • Fanny Durant

    5 jaar geleden
    Verkiezing trok op niets, slechte choreografie , lelijke voiles voor bij de bikini’s , zangers ook niet goed, vond het in feite een hele ramp En Vero zou moeten beschaamd zijn, het is door miss België verkiezing die ze geworden is wat ze nu is , ze was zelfs niet aanwezig op miss België , zoals een hele hoop andere missen die er niet waren....
  • Filip Goubert

    5 jaar geleden
    Als je bekijkt hoeveel snoep zijn kandidates moeten verkopen gedurende maanden om vervolgens de inkomsten cash aan hem over te dragen , dan kan er wel een extra eurootje af om zijn oudbollig, oppervlakkig showtje te pimpen. De zaak moet aantrekkelijk blijven zodat hij nog jaren meisjes onder druk kan zetten om veeeeeeeel geld binnen te brengen! Wordt tijd dat ze die kerel in de boeien slaan!
  • Jonas Declaire

    5 jaar geleden
    Wel... 7.500 euro is niet veel in vergelijking met Youtubers of influencers die voor 1 enkele campagne van 20 min soms €10 000 kunnen krijgen.