© BELGA

Politie pakt drie verdachten van overval op

Maandagavond werd een handelaar overvallen in zijn zaak aan het Kolonel Slaterplein. Rond 18.30 uur kwamen drie verdachten binnen in de winkel. Eén van hen trok een wapen en sprong over de toonbank. Er ontstond een schermutseling tussen de zaakvoerder en de overvaller. Toen die eerste naar zijn familie liep, sloegen de overvallers te voet op de vlucht. De politie kon even later drie verdachten oppakken.

jtp

Het slachtoffer (50) kon een goede beschrijving geven van de drie overvallers. Nog geen uur later zag een patrouille van de mobiele eenheid drie personen in een bushokje langs de Sint-Bernardsesteenweg staan die voldeden aan de beschrijving van de verdachten.

Het trio werd staande gehouden en gecontroleerd. Bij het aftasten van de verdachten werd een (nep)wapen van het type airsoft aangetroffen. De drie verdachten (15, 18 en 20) werden gearresteerd en overgebracht naar het cellencomplex. De meerderjarige verdachten worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De minderjarige komt bij de jeugdrechter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER