Harry en Meghan
Volledig scherm
Harry en Meghan © Photonews

Huispersoneel klapt uit de biecht: “Ik geef het huwelijk tussen Harry en Meghan vijf jaar”

RoyaltyVolgens het personeel van de Britse Royals is het huwelijk tussen Harry (34) en Meghan (37) geen lang leven beschoren. In het Britse The Daily Telegraph doen enkele personeelsleden hun zegje over het huwelijk van de twee.

29 reacties

  • Tommy Vandenbroeck

    5 jaar geleden
    @Bart Van Ransbeeck: Als we daar op verder moeten gaan en dat geloven . Dan zijn er veel huwelijken gedoemd om te mislukken. De chinese astrologie werkt met 1 sterrenbeeld per jaar , tegenover de onze met een heel andere indeling waar er op 1 jaar 12 sterrenbeelden zijn. Mss ben jij een aanhanger van de chinese astrologie , maar vind het een vrij kortzichtige uitleg om hier te verkondigen
  • Bart van Ransbeeck

    5 jaar geleden
    een rat met een haan past voor geen meter bij elkaar !!!!wanneer gaan mensen eens chinese oude wijsheid van chinese astro au serieu pakken en zo veel leed besparen van mislukte huwelijken en gebroken nesten
  • Elisabeth Van Der Hauwaert

    5 jaar geleden
    Enkel de Queen, Prins Edward en Kroonprins William zijn nog niet gescheiden... We hebben al wat scheidingen meegemaakt in dat Britse koningshuis, zou me niet verwonderen!
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Ik zei al van bij het begin dat dit geen lang leven beschoren is. Vele mensen vonden haar toen verfrissend in dat muffe koningshuis. Ik zie al van in het begin een oportuniste zonder respect voor wat dan ook. Dit komt nu wel tot uiting in haar gebrek van respect voor het personeel. Het is gewoon een typisch Amerikaanse actrice, rotverwend en egoïstisch. Harry had beter moeten weten. En verder ben ik de mening toegedaan dat koningshuizen niet meer van deze tijd zijn.
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Niettegenstaande dwarsliggers,anarchisten en andere tisten zijn sprookjes over koninklijke,prinsen en andere nobele Tisten bladvullers.Sinds hun huwelijk geen dag uit het nieuws.Is dat echt nieuws waar we op aze.Laat ze met rust.Zitten niet bij ons op schoot.Gelukkig maar want die exemplaren bij ons leven ook voer genoeg voor roddels.