Jill De Greef
Volledig scherm
Jill De Greef © VIER

Na de passage van influencer Jill in ‘Komen Eten’: “Glitter en Barbies, dat ben ik gewoon!”

ShowbizzWie gisteren ‘Komen Eten’ gekeken heeft, kon met eigen ogen zien hoe ‘Pink Ambition’-meisje Jill De Greef met de overwinning ging lopen. En dat deed Jill op haar eigen, unieke manier. Zo had ze niet alleen een butler ingeschakeld, maar trakteerde ze haar gasten ook op een garnalencocktail... met een Barbie in. “Ik heb me niet anders voorgedaan, ik ben gewoon zo”, klinkt het.

2 reacties

  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Ik heb eens gekeken en moet opmerken dat er niets echts door haar gezegd werd dat opviel. Gewoon wat geleuter en ogenschijnlijk lief zijn (zoals op foto: hoofd schuin, schouders wat opgetrokken)
  • Claude Van Isterdael

    5 jaar geleden
    Influencers je hoort niks anders meer tegenwoordig, wandelende reclameborden voor meestal internetfirma's die die lui blijkbaar nog dik betalen ook, want zij kan er blijkbaar nog royaal van leven, veel koken zat er niet in maar gelukkig heeft haar vriendin die "toevallig" ook in het programma zat haar aan de broodnodige punten geholpen.... Wat mij het meest stoort, is dat deze Barbiepoppen er telkens in slagen zichzelf of hun bedrijf lekker "in the picture" te zetten !!