Advocaat Jef Vermassen verdedigt de slachtoffers van moordenaar Kim De Gelder.
Volledig scherm
Advocaat Jef Vermassen verdedigt de slachtoffers van moordenaar Kim De Gelder. © BELGA

Jef Vermassen niet te spreken over internering De Gelder: “We wisten nergens van”

Advocaat Jef Vermassen, die de slachtoffers van moordenaar Kim De Gelder verdedigt, is niet te spreken over de manier waarop het gerecht de procedure tot internering heeft gevoerd. “We wisten van niets”, zegt hij in de studio van VTM NIEUWS. “Ik ben verrast van u te vernemen dat de procedure al een jaar bezig is.”

12 reacties

  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    Die jongen had onmiddellijk geïnterneerd moeten worden. Het is aan onder andere mr. Vermassen zelf te danken dat hij in een gevangenis zit waar hij absoluut niet thuishoort.
  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    Op de hoogte gehouden worden van beslissingen over een veroordeelde mens tijdens het uitzitten van de straf, die een rechtbank neemt is een basisrecht van de slachtoffers, meent mr. Vermassen. Waar heeft hij dit vandaan?
  • Joan Storm

    5 jaar geleden
    Wij wisten van niets .... ja dag Jan... Het zal wel.
  • Danielle Scherrens

    5 jaar geleden
    Die man had al tien jaar moeten geinterneerd worden Meneer Vermassen. En als die man al veel vroeger de juiste behandeling had gekregen dan had dit kunnen voorkomen worden. Die ouders werden niet gehoord!!!!!!
  • Dominique Vandamme

    5 jaar geleden
    Belachelijk, die jongen hoorde al geïnterneerd te zijn van voor de feiten. De familie zocht hulp maar werd wandelen gezonden. Meester Vermassen pleit anders wat graag niet toerekeningsvatbaar als het in zijn kraam past. Justitie en welzijn glijden in ditn koninkrijk steeds sneller af naar het peil van een bananenrepubliek.