Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Francken hekelt "politieke afrekening" en "bloeddorst"

Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vindt dat er in het schandaal rond de humanitaire visa sprake is van "politieke afrekening" en "bloeddorst". Dat zei hij in De Zevende Dag. Daar sprak hij ook de verwijten van cliëntelisme tegen.

94 reacties

  • Joery Goubert

    5 jaar geleden
    Wie valt wie aan!!! Altijd het zelfde met die Marrakech regering. Ze denken dat franken mee geld gegraaid heeft. Laat het parket het werk doen voor je iemand onderuit haalt. Iedereen is tegen pesten, wel dat heeft de Marrakech regering al 5 jaar gedaan. De block heeft nog nie anders gedaan. Ze zal moeten opletten!!!
  • Tom Hermans

    5 jaar geleden
    Niks bloeddorst. Niet meer of minder dan de verantwoordelijke ter verantwoording roepen. En wat doet theo, hij liegt, en liegt nog wat, tot het niet meer te redden valt en geeft dan als een volleerd Calimero de schuld maar weer aan anderen. Die fabeltjes van nva stoppen hoor. Jullie dagelijkse leugens heeft iedereen ondertussen wel door
  • Lutgard Crombez

    5 jaar geleden
    Zo zie je hoe de regering telkens wankelt als het over kwesties gaat in verband met vreemdelingen: help die mensen op hun eigen continent en/of buurland in plaats van ze naar Europa te halen. De problemen worden groter met de dag zowel voor de vluchtelingen als voor Europa...
  • Andre Wouters

    5 jaar geleden
    Geef die mensen hun geld terug.
  • Lut Reyskens

    5 jaar geleden
    Een baas hoed over zijn personeel met argusogen .... als dit in een bedrijf was gebeurd, lag hij al lang buiten .... Het enige wat NVA doet is met argusogen andere partijen volgen om af te kraken en tegeneen op te zetten ... eerlijk in de laatste vier jaar is er toch op geen enkel vlak serieus politiek bedreven .... alleen maar kibbelen , stoken ... flauw fratsen tot en met ... en de burger ziet toe .... en mei een dag ad burger ... we zullen zien eh !