Nancy Pelosi (L) en Donald Trump (R)
Volledig scherm
Nancy Pelosi (L) en Donald Trump (R) © Photo News

Trump en Pelosi richten pijlen op elkaar tijdens langste shutdown ooit

Meer dan vier weken: zolang duurt de Amerikaanse shutdown intussen. En de gedeeltelijke stopzetting van de overheidsdiensten wordt stilaan frustrerend voor zowel het kamp van de Amerikaanse president Donald Trump (Republikeinen) als dat van de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi (Democraten). En die frustratie uit zich in hun Twitterberichten. 

9 reacties

  • Gabrielle Vansaet

    5 jaar geleden
    die man heeft geen verstand om deze functie
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Als Trump slim is ,dan laat hij iedereen nu terug aan het werk,blijft natuurlijk bij zijn vraag voor de muur financiering en welk wetsvoorstel dat de Democraten ook voorstellen in de toekomst blijft hij blokkeren in de Senaat.Tot de nieuwe verkiezingen !
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Hopelijk vinden vele van de ex medewerkers snel werk. Maar hij beseft zelf niet dat hij zijn eigen economie schade toe brengt. En dat is een groter gevaar dan het volk dat nu uit Mexico komt. Hij is goed bezig de wereld economie naar de knoppen te helpen. Een echte gokker beliver om nu gaat ik het lot winnen als ik zo inzet..
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    800.000 mensen gijzelen voor een muur die geen nut heeft , ze graven er toch tunnels onderdoor . maar met die gijzeling van die werk nemers laat hij zien dat hij het niet waardig is om president te zijn.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Trump, een klein kind. Neen, het kleinste kind op deze aarde. Je eigen volk gijzelen voor een muur? Nog even en die 800.000 gaan op naar het witte huis.