Vlaams minister-president Geert Bourgeois
Volledig scherm
Vlaams minister-president Geert Bourgeois © BELGA

Buitenlandse bedrijven investeerden 4,24 miljard euro in Vlaanderen: een record goed voor 5300 jobs

Buitenlandse bedrijven hebben vorig jaar 4,24 miljard euro geïnvesteerd in Vlaanderen: een record. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams minister-president Geert Bourgeois dinsdag heeft bekendgemaakt.

18 reacties

  • dirk de smet

    5 jaar geleden
    de schone show maken ja om het volk te paaien denkend ze zijn toch te dom om te zien hoeveel er verloren zijn gegaan,moeders slimste !!!!in deze volledige regering is er iet een die de waarheid durft te zeggen laat staan iets te doen enkel eigen belang telt voor die kerels ,wie gelooft dat soort nog
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    En hoeveel zijn er niet verloren gegaan en vervangen door hamburger jobs en nog van die zever. Veel goede bedrijven zijn er niet bijgekomen en dagelijks worden mensen op straat geschopt maar ja bij de NVA hebben ze nooit kunnen rekenen.
  • An Vanden Bossche

    5 jaar geleden
    Hoeveel jobs zijn er verloren gegaan bij binnenlandse bedrijven? Wanneer een buitenlands megabedrijf de markt inpikt van kleine Belgische bedrijven is er geen enkel voordeel.
  • Christian Mommaerts

    5 jaar geleden
    Is hij weer daar met zijn goed nieuwsschow,laat eens weten en zonder liegen voor een keer hoeveel bedrijven er weg zijn of gesloten,hij kan weer niet verdragen dat er een delegatie weg is naar Davoz
  • eric loyens

    5 jaar geleden
    En hoeveel zijn er verloren gegaan 1900 belgacom1000 carfour ...............