Een familielid van de 24-jarige Mohammed al-Nabaheen, die door Israëlische tanks dodelijk geraakt werd, huilt bij het vernemen van de dood van de jonge man.
Volledig scherm
Een familielid van de 24-jarige Mohammed al-Nabaheen, die door Israëlische tanks dodelijk geraakt werd, huilt bij het vernemen van de dood van de jonge man. © AFP

Israëlische luchtaanvallen op Gaza na incidenten aan de grens

Het Israëlische leger heeft gisterenavond luchtaanvallen uitgevoerd op de Gazastrook, nadat er eerder op de dag incidenten hadden plaatsgevonden aan de grens tussen Israël en het Palestijnse gebied. Daarbij werd toen een Israëlische soldaat beschoten en kwam één Palestijn om het leven. 

5 reacties

  • Martin Meuris

    5 jaar geleden
    Dat de mensen blijven partij trekken voor Israël begrijp ik niet, de Palestijnen worden zo erg onderdrukt en zijn volledig van de rest van de wereld afgesloten, en dan wordt een klein incident beantwoord met luchtaanvallen! En de meeste mensen hier vinden dat normaal.
  • Ben Strubbe

    5 jaar geleden
    Het zou nochtans heel eenvoudig zijn. Laat de Palestijnen stoppen met de aanvallen op Israël, dan heeft het land geen excuus meer om (terecht) toe te slaan. Het helpt natuurlijk ook niet als de Arabieren de Joodse gemeenschap nog steeds volledig willen vernietigen.
  • Karel Van Geel

    5 jaar geleden
    Na elke aanval of aanslag door de Palestijnse moslimextremistische terroristen moet Israël ongemeen hard toeslaan dat is de enige taal dat ze begrijpen.
  • erhan kocman

    5 jaar geleden
    Een van de grootste tereur staat die op aarde bestaat is israil waar ze denken een land te hebben zijn ook van Palestijnen alstublieft lees eens en zoek eens welke laffe daden dat ze allemaal doen.!!!!
  • Alfons Delaar

    5 jaar geleden
    Palestijnen vallen Israëli's aan, geen woord in de media. Israël reageert op het geweld, media zegt dat Israël Gaza aanvalt..