Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beslissend jaar voor kroonprinses Elisabeth: krijgt zij straks 2.500 euro per dag?

Royalty2019 is een belangrijk jaar voor kroonprinses Elisabeth, want op 25 oktober zal ze haar 18de verjaardag vieren. En daar komt normaal gezien een zéér royaal geschenk bij kijken: Elisabeth heeft vanaf dan recht op een vast inkomen. Maar om hoeveel geld gaat het precies? En zal Elisabeth die dotatie wel effectief ontvangen vanaf ­oktober? Weekblad Tv Familie zocht het uit.

152 reacties

  • Saïda Weemaes

    5 jaar geleden
    Schandalig is dit !!! Wetende dat er mensen financiële problemen hebben in Europa. Afschaffen de monarchie!!!!!
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    Dit vergelijken met een pensioen van 1000,00 euro is lomp. Dit meisje vertegenwoordigt ons land, zal nooit haar zin kunnen doen, moet dagelijks de onzinnige commentaren hier aanhoren, mag zelf niet werken enz. Onze deelregeringen kosten ons een heelveelvoud van het koningshuis. BDW verdient trouwens ook een stuk meer dan onze prinses.
  • Daniel De Busser

    5 jaar geleden
    Dus omgerekend kost dat koningshuis 100.312€ per dag zonder de op komst zijnde dotatie van de 18-jarige kroonprinses. Geen wonder dat de bevolking zich een geel hesje aanschaft!
  • Marc Verschaeren

    5 jaar geleden
    Een schoon en ik denk een braaf kind , moest ieder in de zelfde loonschaal vallen zou ik dit zeker toejuichen .
  • André Gijbels

    5 jaar geleden
    Ik ga op pensioen, en ik krijg maar 1300 euro per MAAND, en ik heb daar 43 jaar voor gewerkt...bedankt Belgische staat, meer zal wel er niet in uw begroting geweest zijn, zoals voor vele andere gepensioneerde