.
Volledig scherm
. © rv

Reddingsactie schiet voor geen meter op: kans dat Julen levend uit put wordt gehaald nu zo goed als onbestaande

Behoudens een mirakel zullen de reddingswerkers een levenloos lichaam aantreffen in de diepe schacht in het Spaanse bergdorpje Totalán. Als ze al bij de kleine Julen geraken, want de tegenslagen stapelen zich elke dag op, ook vandaag. De kans dat de tweejarige peuter nog leeft, is zo goed als nihil. Onze journalist ter plaatse volgt alle ontwikkelingen op de voet.

128 reacties

  • nicole pottier

    5 jaar geleden
    Op spaanse t.v. zijn ze sederd gisteren nieuws aan het geven, er staat al een helicopter klaar , denk om vlug met de ouders met het slachtoffertje uit de media te zijn want het staat er al vol van de media, zo krijjgen ze tijd om te rouwen met hun kindje,en begelijd van slachtofferhulp
  • Frank De Witte

    5 jaar geleden
    Dit is een heel uitzonderlijke situatie, dit is niet hetzelfde als een raket de ruimte in schieten of een zelfrijdende auto bouwen. Aan zo'n dingen zijn 10-tallen jaren onderzoek vooraf gegaan. Een put boren van 110 meter in een paar dagen om er mensen in te laten afdalen is gemakkelijker gezegd dan gedaan, zeker als er geen kennis noch aangepast materiaal voor bestaat. Erg voor dat jongetje dat hij zo aan zijn einde is moeten komen, RIP.
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Anthony,ga maar eens op zoek om zo'n "smalle" te vinden die dan op 60 meter diepte in een opening van iets meer dan 25 cm eerst de compacte dikke laag van neergevallen aarde en kiezel moet wegwerken en die kleine moet vast te houden om naar boven te nemen!!!!
  • Sammy Borgoo

    5 jaar geleden
    Ik moet verschillende lezers van hln bijtreden. Hoe het mogelijk anno 2019 dat deze situatie zolang duurt.we schieten mensen de ruimte in, rijden rond in auto's die zelf rijden en geven miljarden uit aan kernwapens. Een kind bevrijden lukt maar niet !!! Sterkte aan de ouders en familie
  • Peter Mulder

    5 jaar geleden
    Heeft er al iemand aan gedacht dat dat jongetje waarschijnlijk met zijn hoofd naar beneden en ondersteboven is gegleden ? Heeft volgens mij zelfs de val niet overleefd. Terrible.