EPA
Volledig scherm
© EPA

Novak Djokovic haalt zijn allerbeste tennis boven, overklast Rafael Nadal en pakt zijn zevende recordzege op de Australian Open

Australian OpenNooit deed iemand beter dan Novak Djokovic. Het Servische nummer één in het mannentennis won tegen Rafael Nadal (ATP-2) zijn zevende Australian Open. Een record. En dat met indrukwekkend tennis: 6-3, 6-2, 6-3.

7 reacties

  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    Parcours van Djokovic was nu ook niet bepaald moeilijk te noemen tot de finale. Geen enkele grote naam, enkel Nishikori was zowat de enigste serieuze tegenstander en dan geeft die nog op ook. Nadal had het nu ook wel niet zo moeilijk. Bij de AO is eigenlijk nooit iedereen top. Is ook de GS met het minste prestige en de winnaar is vaak niet de grootste naam.
  • Bruno-Pierre Claus

    5 jaar geleden
    In deze finale hoopte ik op Nadal als winnaar! Heb al hun matchen gezien, en Nadal was sterker van het begin... En dan dit. I don’t believe! Ok ben natuurlijk ook geen Djokovic fan maar meer Federer en Nadal.
  • Roland Desnyder

    5 jaar geleden
    2 supertoppers en Federer er nog bij ...de drievuldigheid van de tennis !!!
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Perfectie bestaat niet, maar Djokovic was daar vandaag wel heel dicht bij. En Nadal werd helemaal tureluurs gespeeld. Hoopte op een superspannend duel, liefst over 5 sets, maar Djokovic moest precies ergens zijn .
  • jurgen bastiaens

    5 jaar geleden
    Super novak