Mehdi Benatia.
Volledig scherm
Mehdi Benatia. © Photo News

Transfer Talk 28/01. Juventus laat verdediger naar Qatar vertrekken - Leicester polst Monaco over Tielemans, die weg mag op huurbasis - Morata op huurbasis naar Atlético

10 reacties

  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Monaco moet enkel naar zichzelf kijken. Alle sterkhouders verkopen en dan een paar jonge spelers inkopen om alles op te vangen, dat werkt niet. Pas Tielemans in een deftig draaiende ploeg in, en hij zal renderen. Op je 21ste is het weinigen gegeven om tegelijkertijd een stap hogerop te zetten en direct een dragende speler te worden. Persoonlijk zou ik hem liever naar Spanje zien gaan, maar goed.
  • Michel Tampere

    5 jaar geleden
    Eerst Harbaoui laten’gaan en nu Mbokani negeren????? Dat is onkunde.
  • Kurt Boeckaert

    5 jaar geleden
    @ Erwin Lauwers, Tielemans is één van de grootste voetballende talenten van Europa ! Alleen is hij terecht gekomen bij een ploeg die als los zand aan elkaar hangt, die al zijn goede spelers in tuqqznseizoen van de hand deed en die al redelijk wat gekwetsten gehad heeft dit seizoen ! Je kan/mag niet verwachten dat een speler van 21 jaar dat allemaal op zijn 1-tje "recht trekt" ! Wees maar zeker dat Tielemans binnen enkele jaren bij een Europese topclub speelt !
  • Vincent Hoornaert

    5 jaar geleden
    Toen ik verklaarde dat Tielemans te licht zou zijn voor hoger niveau werd ik gek verklaard.
  • Jacques Hillaert

    5 jaar geleden
    Ik hoop een ding voor Youri en dat het geen bankplaatje wordt daar in Leicester