BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tien jaar na laatste bekerfinale trekt KV Mechelen opnieuw naar de Heizel: De Camargo en Tainmont bezegelen lot van Union

Croky Cup32 jaar na de eerste en enige triomf gaat KV Mechelen op zoek naar een tweede eindwinst in de Beker van België. Malinwa won met 1-2 van Union in de terugmatch van de halve finale. De heenwedstrijd was op een 0-0-draw geëindigd. Tien jaar geleden speelde KV Mechelen zijn laatste bekerfinale, toen was Racing Genk een maatje te groot. De tegenstander van Malinwa wordt op 1 mei AA Gent of KV Oostende, zij spelen morgen hun return. 

19 reacties

  • Wilfried Verhulst

    5 jaar geleden
    Standard is in de jaren 80 ook bertrokken geweest bij een omkoopschandaal, zij zijn nooit verwezen naar derde klasse , alleen de betrokken spelers zijn beschuldigd en hebben zelf door naar het buitenland te trekken (Gerets) zelf geen moment niet kunnen voetballen . Dus al deze zwartsprkers over het omkoopschandaal KV , laat de personen die er schuldig aan zijn ervoor opdraaien , maar niet de spelers waarvan er nu meer dan de helft niet eens bij betrokken waren .
  • Marc Vanmeerbeeck

    5 jaar geleden
    John Ulmer, wat is er mis met een finale KVM-Oostende ? Als die ploegen de finale halen hebben ze het verdiend. De "groten" hadden dan maar wat meer inzet moeten tonen, iets wat zowel KVM als KVO wel deden !
  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    het is een schande voor ons Belgisch voetbal dat een ploeg als mechelen de finale mag spelen die vorig jaar de wedstrijdvervalste.
  • Philippe Corthout

    5 jaar geleden
    Iedereen die hier spreekt over vermeende omkoping... daar is nog niets van bewezen. Dat ter zijde heeft de voetbalbond (onterecht) andere ploegen al voor minder laten zakken. In ieder geval staat de beker los van vorig seizoen? Moest de voetbalbond zelf al eens wat transparanter worden en vooral minder corrupt, je zou althans serieuzer kunnen nemen. Momenteel, niet echt.
  • Allard Emile

    5 jaar geleden
    Hopelijk zakt Mechelen naar amateur klasse! Deze vereniging verdiend niet beter!