Rapper Boef mag 18 maanden geen auto besturen nadat hij 300 km/u reed

Boef, de Nederlandstalige rapper met de Franse nationaliteit, mag de komende 18 maanden geen voertuig besturen. De 25-jarige rapper kreeg die straf woensdag opgelegd vanwege twee grove snelheidsovertredingen in 2016. 

34 reacties

  • Isabel da Silva

    5 jaar geleden
    Toch zo'n brave jongen . En Vlaamse moeders lopen als kippen zonder kop achter hun kroost aan om toch maar naar zijn "keicoole" show te gaan . De helft van zijn teksten verstaan je niet want daarvoor moet je een " bro " zijn . Ja een streepje cultuur is altijd goed meegenomen .
  • Erwin Gielen

    5 jaar geleden
    Het is duidelijk dat Boef (terecht) zo'n laag zelfbeeld heeft dat hij van dit soort fratsen moet uithalen en vrouwen moet vernederen om zich beter te voelen. Ik zou hem als 50plusser eens graag tegenkomen in mijn gevechtssportclub en zien hoe groot hij dan nog is als hij tegenover iemand staat die zich niet zomaar laat doen. Het ergst van al is het dat vele jongeren naar deze loser opkijken. Want dan gaan ze zich vaak even idioot gedragen terwijl ik zeker ben dat ze veel beter zijn dan hem.
  • Francis smet

    5 jaar geleden
    Opnieuw rijbewijs halen zowel theoretisch als praktijk zou een betere straf zijn geweest, en uren dienst laten doen bij verkeersslachtoffers.
  • Carlo Verstappen

    5 jaar geleden
    Soms zou je denken dat de jeugd slimmer is geworden tegen over vroeger. Maar als je ziet hoeveel fans die kerel heeft weet ik dat het zo niet is? ze weten meer maar zijn niet slimmer geworden
  • janine stevens

    5 jaar geleden
    Die heeft dan ook nog veel fans, ge moet niet vragen hoe oerdom sommige jongeren zijn, en dat is dan de toekomst.