De verhouding tussen koning Filip en prins Laurent zou “zeer gespannen” zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De verhouding tussen koning Filip en prins Laurent zou “zeer gespannen” zijn. © Photo News

“Kletterende ruzie in het paleis” door Libië-brief van Laurent

Het geduld van de koning met zijn broer is op. De brief van Laurent over Libië aan de regering is zwaar gevallen in het paleis. “De rode lijn is overschreden”, zo zeggen insiders. “Filip heeft zijn broer altijd verdedigd. Begrijpt Laurent niet dat hij de tegenstanders van de monarchie in de kaart speelt?”

30 reacties

  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    De waarheid mag men zeggen, maar daar kan men dikwijls niet tegen.Groot gelijk Prins Laurent.
  • Lot Claeys

    5 jaar geleden
    Ik steun de prins. Hij wil niet het slaafje zijn van het establishment en verzet zich tegen de willekeur en de oneerlijkheid. Hij verdient van iedereen steun!
  • Pierre Jacobs

    5 jaar geleden
    Soms beschouwt men de familie als een gewone burger die alle rechtsmiddelen mag en moet gebruiken (als men het kan betalen) om aan zijn gelijk te komen en anderzijds zou een prins moeten zwijgen om zijn broer (weliswaar koning) niet in opspraak of moeilijk parket te brengen.
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Opdoeken die Muppet Show. Een president kost ook veel geld, maar dat bepaalt de regering tenslotte zelf. Niet alle presidenten maken evenveel onkosten. De regering moet er maar op toezien dat het niet de spuigaten uitloopt. En een president zijn familie en nageslacht krijgt geen dotatie als verworven recht alleen omdat ze zoon of dochter van zijn.
  • Werner Van der Kelen

    5 jaar geleden
    Nog een Muppet show