Belga
Volledig scherm
© Belga

Brussels Airlines schrapt 222 vluchten op dag van nationale staking: meer dan 16.000 passagiers moeten reisplannen herzien

ReizenEr zal woensdag geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op Brussels Airport. Alle 222 geplande vluchten worden geschrapt omwille van de nationale staking, meldt de luchtvaartmaatschappij. Meer dan 16.000 reizigers moeten hun plannen herzien. Zij krijgen een alternatief aangeboden, of kunnen een terugbetaling vragen. Recht op een extra schadevergoeding hebben ze niet.

11 reacties

  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Een schande. Men heeft de 16.000 passagiers problemen gegeven. Zij zijn onschuldige slachtoffers, maar ja de stakers beseffen dit niet eens!!
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Benny De Keyzer De kosten moeten verhaald worden bij de schuldigen en dit zijn de vakbonden en niet de maatshappij.
  • Dirk Dom

    5 jaar geleden
    Aan alle klimaatfanaten die nu blij zijn dat de vliegtuigen aan de grond staan, graag wat meer respect voor die mensen die hun zuur verdiende vakantie op een leuke bestemming willen doorbrengen waar niet gezaagd en geklaagd wordt zoals in België !!
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Goe bezig ! Ik vlieg al lang niet meer met Sabena of Air France, de kings van het staken en matige service. Indien Sabena straks weer kapot gaat en duizenden op straat zitten zal het te laat zijn. Het zou hun maar al te recht gebeuren !
  • maarten vissers

    5 jaar geleden
    222 vluchten geschrapt. Ge ziet het heeft effect gehad, de demonstraties van donderdag door onze schoolgaande jeugd. En nu de rest van de vliegtuigen aan de grond houden