Bab Buelens en Niels Destadsbader.
Volledig scherm
Bab Buelens en Niels Destadsbader. © Instagram

Bab Buelens wordt het lief van Niels Destadsbader in vierde Kampioenenfilm

Showbizz‘Familie’-actrice Bab Buelens (24) wordt het nieuwe lief van Niels ‘Ronaldinho’ Destadsbader in de volgende ‘F.C.De Kampioenen’-film. Het zou om een relatief grote rol gaan, waarbij ze de welbespraakte Niki speelt. Voor Buelens is het haar debuut in een langspeelfilm.

1 reactie

  • Francis smet

    5 jaar geleden
    Als men nog veel films over de kampioenen gaat maken gaan er ook geen toeschouwers meer zijn, net zoals bij de collega’s van Verheyen. (Uitgemolken verhalen)
  1. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.
  2. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.