“De Champions League-campagne werd bij Club Brugge vaak als excuus gebruikt. Nu kan je dat bezwaarlijk nog hanteren”

2 reacties

  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Het succes van verleden seizoen was alleen maar te danken aan het werk van MPH !!! Leko heeft ervan geprofiteerd en laat nu zien dat hij niet bekwaam is om een topploeg te trainen.
  • alain leynaert

    5 jaar geleden
    Club is een puinhoop,met een trainer die er altijd maar brokken bij doet,het is gewoon niet meer om aan te zien.
  1. “Verschueren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustraties tegenover hem”
    VISTA!

    “Verschue­ren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustra­ties tegenover hem”

    “Coucke buiten.” Anderlecht-fans kwamen gisteren na de nederlaag tegen Antwerp samen voor de hoofdingang en keerden zich tegen de voorzitter. “Michael Verschueren krijgt niet de volle laag. Hij wordt op Anderlecht als een ‘Anderlechtman’ aanzien. Terwijl Coucke wordt aanzien als een buitenstaander, een zakenman, die de club gekocht heeft en die daar eigenlijk emotioneel geen verbondenheid mee heeft. En vandaar dat die frustratie groter is tegenover Coucke”, aldus Gilles De Bilde. Marc Degryse: “Plus de manier waarop hij het heeft aangepakt. Hoe hij met de mensen is omgegaan. En het interview van Hein Vanhaezebrouck heeft hem veel schade toegebracht. Dan kwam daar nog eens de thuisnederlaag tegen Club Brugge bij. Nu ook tegen een directe concurrente voor de vierde plaats. En dan komt dat allemaal naar boven: ‘Wat heeft Coucke in dat jaar eigenlijk gepresteerd?’”
  2. VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”
    VISTA!

    VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”

    De 25ste speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden en er is weer heel wat om over na te kaarten. Zo kwamen Club Brugge en Anderlecht niet verder dan een gelijkspel en AA Gent deed misschien nog de slechtste zaak van allemaal door met 1-2 te verliezen van Moeskroen. Michel Louwagie, de manager van de Buffalo’s, gaf in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, tekst en uitleg bij de pijnlijke nederlaag van zijn ploeg. Hij kreeg het gezelschap van HLN-journalist en Gent-watcher Rudy Nuyens en Proximus Sports-analist Wim De Coninck. Niko Lainé leidde als moderator alles in goede banen.