F.C De Kampioenen krijgen een marathon.
Volledig scherm
F.C De Kampioenen krijgen een marathon. © Eén

Eén en Kinepolis organiseren binnenkort ‘F.C. De Kampioenen’-marathon

FilmEind vorig jaar werd Eén uitgedaagd door een grote ‘Kampioenen’-fan om een ‘F.C. De Kampioenen’-marathon te organiseren. Nu is het zover: op 15 maart kunnen alle fans van Boma, Carmen en Markske 24 uur lang genieten van de beste afleveringen van hun favoriete reeks, samen met onder andere An Swartenbroekx (Bieke), Herman Verbruggen (Markske), Ann Tuts (Doortje) en Johny Voners (Xavier).

4 reacties

  • Emily Dendooven

    5 jaar geleden
    Als je geen kampioenen fan bent hou dan je snater, wij gaan in ieder geval, samen met vrienden-fans en kijken we er naar uit al hebben we alle afleveringen al tientallen keer gezien, iedere avond is het bij ons kampioenen voor het slapen gaan, lang leve fc de kampioenen...
  • Davy Coolen

    5 jaar geleden
    Begrijp het niet ze hebben die afleveringen al meermaals door ons strot geduwd en nu nog in de bioscoop. Mij niet gezien.
  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    Dus dan ga je in de bioscoop nog eens betalen om afleveringen te herbekijken die je al 50 keer op tv gezien hebt. Dan moet je echt wel een obsessie hebben voor de Kampioenen.
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Moet je op de knieën, smeken, bidden, jammeren, huilen, of het haar uit je hoofd trekken: gewoon het feit dat iemand iets dergelijks op het programma zet is al even erg als die rommel zelf.