Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kris Peeters: “Besluit om sociale stroomtarieven te bevriezen ligt klaar”

Minister van Economie Kris Peeters (CD&V) heeft een ministerieel besluit klaar om het sociaal tarief voor gas en elektriciteit te bevriezen. Dat moet voorkomen dat het sociaal tarief deze maand met 22 procent omhoog gaat. Het is evenwel nog wachten op een advies van de federale regulator CREG en groen licht van de minister van Begroting, zei Peeters in de Kamer.

30 reacties

  • jean-marc vangeersdaele

    5 jaar geleden
    Is het sociaal tarief bevroren, nonsens Mijn ma heeft het sociaal tarief en deze is bij eneco verhoogt van 28%, om razend van te worden .
  • van roy jozef

    5 jaar geleden
    regeert deze regering gewoon door? het heeft er alle schijn van weg. en ten tweede, moeten gepensioneerden met pensioentjes van 1300 euro mensen onderhouden via verplichte bijdragen allerhande? hypocrieten.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    De man die afgegaan is zoals een gieter in Antwerpen hoopt om naar Europa te mogen gaan? Dan kan hij daar België nog meer belachelijk maken. Als pater Beke hem durft te sturen dan gaat CD&V zeker onder de 10% . De man met als zijn valse beloftes en leugens naar Europa sturen dat zal geen deugd doen voor CD&V.
  • Gaston Miar

    5 jaar geleden
    Goed zo, en zij die gans hun leven met veel ambitie hebben gewerkt en ietsje meer verdienen, zullen terug vergeten worden. En wanneer komt er een einde aan die solidariteitsbijdrage(nog uit de tijd van De Haene) ?? Hallo daar in de straat van veel beloften! HALLO !
  • dominique castelein

    5 jaar geleden
    binnenkort hebben we geen produktie meer en zal alles ingevoerd moeten worden,de producenten zullen verkopen aan de meest biedende,de stroom zal aan ons voorbij flitsen als een bliksem,dank aan groen en anuna,nu kerncentrales bouwen om mijn levenskwamiteit te behouden,ik wil niet in een donker hom wonen om anuna en calvo een plezier te doen