Toen Pozuelo gisteravond in Praag na een uur inviel, trok hij Genk meteen een niveau hoger.
Volledig scherm
Toen Pozuelo gisteravond in Praag na een uur inviel, trok hij Genk meteen een niveau hoger. © BELGA

Toronto ziet af van juridische strijd rond Pozuelo

RC GenkHet ziet ernaar uit dat FC Toronto niet van plan is zich te wagen aan een juridische strijd om Alejandro Pozuelo naar Canada te halen. De MLS is zeer begaan met z’n reputatie en is sowieso niet happig om spelers toe te laten die via de rechtbank een overgang proberen te forceren. Het ziet er dus naar uit dat Pozuelo een onmiddellijke overgang naar de MLS kan vergeten aangezien Genk heeft aangegeven nu onder geen geding te willen meewerken aan een transfer. 

23 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Pozo zal moeten kiezen ofwel Genk tot einde seizoen en dan eervol weg ofwel China en of zijn familie dat wil is nog maar de vraag want Pozo is een echte familie vader en dat staat boven alles. Als supporters willen wij dat hij tot eind kampioenschap blijft natuurlijk.
  • Luc Van Campenhout

    5 jaar geleden
    Alle idioten die stellen dat pozuelo uit club liefde dat contract met het grote geld moet laten vallen ga eens met een grote hoed rond om het verschil met Toronto aan te passen.
  • Hugo Mommen

    5 jaar geleden
    Pozo is een brave jongen...Zijn manager heeft zijn kop zot gemaakt...Ergens toch normaal dat hij naar Toronto wil waar zijn loon maal 4 is..Maar beste Alejandro,als je blijft en uw makkers niet in de steek laat ,dan gaat iedereen u altijd herinneren als een groot mens...En ik ben er zeker van dat ge in de zomer een heel mooie transfer gqat doen....
  • LIONEL DE WANNEMAEKER

    5 jaar geleden
    Het draait meestal om geld. Het zijn profs, die op enkele jaren zoveel mogelijk willen verdienen. Is dat re rijmen met sport en met het kussen van logos, nee maar het is des mensen. Zoals elk contract in zaken, trouwen en wat nog allemaal, worden de grenzen van hetgeen kan opgezocht en regels verbroken. Dat kan dan juridisch of in der minne beslecht worden. Dus niets nieuw onder de zon.
  • Marc De Baere

    5 jaar geleden
    Als ik morgen ergens 4 keer meer verdien dan nu ben ik ook weg.clement ging ook weg bij Waasland Beveren na een half seizoen daar spreekt men niet over Da ging niet om geld zeker.