Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

0,1% renteverlaging op uw woonlening? Dat spaart u véél geld uit

SparenWie al een huis kocht, vertellen we niets nieuws: goed onderhandelen over de rente op uw woonlening is van cruciaal belang. Zelfs al slaagt u er bij uw bank in om ‘maar’ 0,1 procent van het initiële tarief af te dingen, aan het eind van de rit kan dat goed zijn voor een besparing van letterlijk duizenden euro’s. 

7 reacties

  • Daniel Corstjens

    5 jaar geleden
    Maakt niet veel uit,ofwel betaal je intresten aan de bank ofwel betaal je aan de staat als uw belastings brief binnen komt!
  • Noël Onselaere

    5 jaar geleden
    Lijkt mij toch betwijfelbaar, want die 0.10 % op een spaarrekening op een bedrag van 50.000 euro brengt U op 20 jaar amper 1000 euro op....
  • Alain Stuker

    5 jaar geleden
    Gewoon nooit bij een bank lenen. Zie dat je geld verzamelt. Al de rest is onzin.
  • jean-piere daenens

    5 jaar geleden
    Wat de banken je nooit zeggen is dat je meer winst maakt door te gaan voor een lening met vaste kapitaalsaflossingen. Je rente daalt maandelijks en in geval je om een of andere reden je lening vroeger wenst af te lossen komt dat stukken voordeliger. Dus als je in het begin grotere afbetalingssommen aankan is dat een veel betere optie dan je termijn in te korten.
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Als je zelf een grote inbreng doet,zoals wij dat bvb kunnen,valt er te onderhandelen.Wij lenen bvb aan 1,50% op 15 jaar door het been te blijven stijf houden naar de bank toe...