Mayence met Bayat in de tribunes tijdens Charleroi - Standard op 26 december van vorig jaar.
Volledig scherm
Mayence met Bayat in de tribunes tijdens Charleroi - Standard op 26 december van vorig jaar. © BELGA

Advocaat Bayat: “Anderlecht betaalt niet omdat ze met financiële problemen kampen”

AnderlechtMogi Bayat betreurt dat voetbalclub Anderlecht in de pers communiceert over een louter contractueel geschil over openstaande facturen. Dat meldt de makelaar via zijn vennootschap Creative & Management Group (CMG). Ook zijn advocaat haalt bij RTBF zwaar uit naar paars-wit. “Anderlecht verliest haar principes omdat ze het financieel erg moeilijk hebben.”

9 reacties

  • Rudy Vander Elst

    5 jaar geleden
    Daar Leko in verdenking is gesteld mag hij ook geen trainer meer zijn en zo kunnen wij doorgaan, allemaal zever, is klaar en duidelijk gezegd dat er niets meer betaald wordt aan makelaars zolang alles niet is uitgeklaard.
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Als dit facturen zijn die volgens contract dienen betaald is het zelfs schandalig als Belgische topclub! De licenties komen eraan om te controleren op schulden rsz en belastingen, neem ze af van Anderlecht als voorbeeld en verban hen drie klassen lager spelen!
  • Dirk Vuystens

    5 jaar geleden
    Dat anderlecht eens gewoon betaalt en er is geen discutie.
  • Jacques Vanderkimpen

    5 jaar geleden
    Simpele oplossing: Plaats het geld op een derden rekening. Anderlecht toont dat het geen financiële problemen heeft en Bayat kan er niet aan zolang de situatie niet is uigeklaart.
  • Kurt Boeckaert

    5 jaar geleden
    velen hier die reageren hebben alle berichtgeving hierover duidelijk niet goed begrepen!? De deurwaarder heeft in opdracht van die “onzuivere” Bayat het bedrag dat hij zou tegoed hebben, laten blokkeren! Niet de rekeningen van RSCA !