AFP
Volledig scherm
© AFP

Eindelijk: dit is de plooibare smartphone van Samsung

Geen verrassing, maar daarom niet minder spectaculair: Samsung heeft zijn eigenste plooibare telefoon onthuld. De Galaxy Fold houdt het midden tussen een smartphone en een tablet, en moet een “nieuwe categorie van mobiele toestellen” inluiden. 

23 reacties

  • Peter Neefs

    5 jaar geleden
    Ja eindelijk
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    Waar blijft die oprolbare? lol
  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Toch niet Jozef Beunen, de eerste telefoon met gebogen scherm van Samsung was ook duur en was niet eens zo goed. In de marketing is het de gewoonte om nieuwe dingen eerst zeer duur te verkopen aan een kleine minderheid, de early adopters. Het verschil met Apple is dat ze hun mainstream apparaat peperduur hebben gemaakt.
  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Ja Geert Vaelen, mijn grootvader stopte onderweg naar de zee altijd een keer of 2, om "de auto te laten rusten". Hij geloofde nooit dat een auto sterk genoeg was om die trip in één keer te doen. En zie zoveel jaar later rijden we de hele wereld af.
  • Ben Strubbe

    5 jaar geleden
    De overdreven dure iPhone, Jozef Beunen, had in vergelijking met de concurrenten niets vernieuwend. Het was de zoveelste iPhone in de rij. Een plooibare Samsung is net wel vernieuwend. Ik zie al tal van mogelijkheden.