Google Street View
Volledig scherm
© Google Street View

Baby kritiek na schedelbreuk, jonge mama verhoord en later vrijgelaten

Een jonge mama (25) uit Vilvoorde is opgepakt nadat haar dochtertje van twee maanden oud met een schedelbreuk in het ziekenhuis werd opgenomen. Dat wordt bevestigd door het Brusselse parket. “De vrouw is na verhoor door de onderzoeksrechter vrijgelaten en niet in verdenking gesteld”, meldt het parket. “Er zijn verschillende onderzoeken bevolen.”

10 reacties

  • Patrick Rasschaert

    5 jaar geleden
    @Heidi Werbrouck er is nog altijd een groot verschil tussen een schedelbreuk en een hersenschudding. Vanuit een bed gerold????? Het kan zijn dat het kind werd opgepakt door het zusje en ze haar heeft laten vallen met alle gevolgen vandien. Hopelijk komt ze er door zonder blijvende schade want een coma is niet niks.
  • Dirk Daems

    5 jaar geleden
    er zijn er weer veel die al direct veroordelen zonder alle feiten te kennen, een ongelukkige samenloop van omstandigheden is hier best mogelijk en het feit dat het parket de moeder niet verder aanhoudt is denk ik toch ook al een indicatie dat de moeder hier hoogstwaarschijnlijk geen schuld treft
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    ik hoop dat het kindje er bovenop komt
  • Dana Manevska

    5 jaar geleden
    dat is toch typisch gedrag voor peuters tov hun baby broertje of zusje. Er op gaan liggen of die proberen op te pakken. En dan kan het gebeuren dat zo'n kind de baby laat vallen. Spijtig. Maar die moeder heeft geen schuld. Je moet peuters goed in het oog houden.
  • Heidi Werbrouck

    5 jaar geleden
    Anny Bollens, hoe weet jij dat? Evengoed is dat kind van het bed of de zetel gerold, heeft het oudere zusje de baby als pop beschouwd en laten vallen. Ik had ook ogen op mijn rug en de mijne slaagde er toch nog in fratsen uit te halen en met een hersenschudding afgevoerd te worden.