Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Getty Images

Federale politie geeft 25 miljoen euro uit aan tientallen luxewagens, vakbonden reageren verbolgen

De federale politie koopt 49 gepantserde luxewagens ter waarde van 25 miljoen euro, gespreid over zeven jaar. Dat meldt Het Nieuwsblad. Compleet onbegrijpelijk, volgens de politievakbonden. Het geld kan veel beter besteed worden. Nu al is er amper geld voor broodnodige aankopen zoals nieuwe combi’s, klinkt het.

36 reacties

  • stijn rogiers

    5 jaar geleden
    Als je niet veilig bent als staatshoofd is dat met een bepaalde reden. Kunnen we deze niet afschaffen dan kan de agent in de straat ook zijn veiligheid krijgen waar hij recht op heeft en dagelijks. Niet 2x per jaar
  • Louis Roux

    5 jaar geleden
    Wat een hoop negatieve reacties. Ik zou zeggen,niet gehinderd door enige vorm van kennis. Dames en heren waarom ga je niet in de politiek,dan kan je zelf de beslissingen nemen.
  • Gert De Vries

    5 jaar geleden
    Als je als staatshoofd in een gepantserde luxewagen moet rondgevoerd worden, zou je daar beter je conclusies uit trekken !
  • Ria Deschuytter

    5 jaar geleden
    Misschien eens controleren wie er echt mee rijdt , en daarbij al deze staatshoofden en dergelijke zijn toch ook maar mensen of hebben die wekere billen dat ze op witte leren zetels moeten zitten ?Het zou toch mooi zijn als al die dikke nekken moesten opbrengen wat ze ons kosten !!
  • luc meeus

    5 jaar geleden
    1 of 2 ja, maar toch geen 49 limousines tegelijker tijd !!