Pitt Bull in a rage .
Volledig scherm
Pitt Bull in a rage . © thinkstock

Amerikaanse vrouw (52) wou ravotten met haar honden maar wordt door hen verscheurd

In Greenville in de Amerikaanse staat South Carolina is een 52-jarige vrouw door haar eigen honden verscheurd terwijl ze met hen aan het ravotten was. Wat eerst een speelse worstelpartij leek, mondde uit in een scène uit een horrorfilm, aldus de buren die nog probeerden haar te redden. De honden takelden haar zo zwaar toe dat ze in het ziekenhuis bezweek aan haar verwondingen. 

7 reacties

  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    En de honden werden OPNIEUW geëuthanaseerd?! Dit is iets wat de vrouw in kwestie nooit gewild had.
  • Tom Der Kinderen

    5 jaar geleden
    Hoeveel van de kenners hier hebben al een bull opgevoed of werken er dagelijks mee? Ik heb nog nooit last gehad met mijn bulls maar als beginner , zwakkeling of mens die er geen verstand van heeft of tijd voor over heeft blijf je er beter ver weg van.
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Net zoals bij mensen kan een hond een gedragsstoornis hebben, dat is simpel te testen. Honden die het niet hebben en opgevoed worden zullen nooit iets doen. Je moet ook hun signalen respecteren, een hond zal u meermaals waarschuwen. In dit verhaal wordt niet alles verteld.
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Dat is het probleem van kruisingen. Het doel is om een steeds sterkere en agressievere hond te kweken. Meedogenloze bloedhonden met de gekende gevolgen. Een pitbull is geen ras maar een resultaat van gemanipuleerde kruisingen.
  • christophe voets

    5 jaar geleden
    Melissa, pitbulls? Het artikel spreekt over boxer mengelingen..