(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © iStock

Snelheidsduivel geflitst met 281 kilometer per uur... waar maar 90 is toegelaten

Een bestuurder is geflitst met liefst 281 kilometer per uur op de E411 waar momenteel maar 90 kilometer per uur is toegestaan door werken.

41 reacties

  • Gustaaf Van Zolder

    5 jaar geleden
    Zal wel ne goeie uitleg hebben en ne nog betere advocaat die het via via wel zal regelen
  • Jos Dupont

    5 jaar geleden
    Pas op ik keur dat niet goed !! Maar het is altijd het zelfde , beperken ! Gevaarlijk ! Da mag niet , milleu ,pakken , aanvrragen , betalen , boetes op alles en nog wat , moet moet ! mogen we nog wel ademen of leven laat u een niet verwijderbare camera op uw hoofd plaatsen dan kan de overheid u overal controleren en beboeten .
  • Luc Deblonde

    5 jaar geleden
    Kan een flitspaal wel degelijk flitsen bij die snelheid? Ik herinner me een reportage van Top Gear, waarin het tegendeel werd bewezen.
  • Ludo Van den Bergh

    5 jaar geleden
    Zal wel een Luxemburger zijn. Ik rij wekelijks doorheen Wallonië en word te pas en te onpas voorbij gescheurd door wagens met een Luxemburgs kenteken. Ik heb me al vaak afgevraagd of deze wel beboet worden in België.
  • Robbert Vandendorpe

    5 jaar geleden
    Klinkt misschien straf, maar 's nachts als de niet werken en op een zo goed als lege autosnelweg zou zoiets door de vingers gezien moeten worden. Die flitspaal staat er ook maar omdat ze hem overdag nodig hebben en ze te leeg zijn om hem aan te passen aan de drukte. Veiligheid... Tuurlijk.