Kris Luyckx en Dejan Veljkovic.
Volledig scherm
Kris Luyckx en Dejan Veljkovic. © RV

“Verbaasd” Anderlecht bekijkt of het Veljkovic uit stadion kan weren, De Vlieger: “Dit is provocatie”

RSC AnderlechtOpmerkelijke toeschouwer tijdens Anderlecht-Club: Dejan Veljkovic. De gevallen spelersmakelaar en spijtoptant was naar het stadion getrokken met zijn advocaat Kris Luyckx. “We wilden deze topmatch allebei zien”, zei die laatste. Anderlecht reageerde “verbaasd” op de aanwezigheid van de Serviër en bespreekt vandaag of hij in de toekomst nog welkom is. In ‘Sports Late Night’ op Vier werd het idee achter de aanwezigheid van Veljkovic niet begrepen.

10 reacties

  • Tom Hermans

    5 jaar geleden
    Heeft geen stadion verbod dus geen probleem. Maar waarom heeft die geen stadion verbod?
  • Pieter Vercammen

    5 jaar geleden
    Ik denk niet dat Anderlecht schrik heeft van lijken in de kast, tenzij er bij de overname besproken geweest is dat die ten koste va de vorige aandeelhouder zijn. Anders zou Anderlecht de betalingen aan dit soort heerschappen niet stopgezet hebben.
  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Iemand die in zijn recht is moet zich voor niemand zwichten. MAAR hoe komt dat da den Anderlecht zo bang is van die twee ??? Het moet zijn dan ze bang zijn dat er iets gaat uitkomen hè.
  • Davy Van Laecke

    5 jaar geleden
    Zouden beter elleboog Santini ook weren uit het stadion
  • Marc Decoutere

    5 jaar geleden
    Hij heeft een heel goede en integere raadsman die zeker weet wat hij kan en mag. Wie zegt dat hij niet uitgenodigd is door iemand van de eretribune.In België zijn wij nog (gelukkig)onschuldig tot de rechtbank U bestraft. En met alles hij heeft nu ook geen moord gepleegd he. Hij heeft gedaan wat sommige clubleiders , spelers. Trainers hem gevraagd hebben. EN Iedereen weet:” Voor geld danst den beer”