Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Exclusieve fragmenten uit ‘Eindelijk vrouw’ van Bo Van Spilbeeck: “Mijn vrouw verloor de man van wie ze hield, maar bleef mij steunen”

Showbizz“Aan mijn transitie zou ik meteen opnieuw beginnen, ik heb er geen seconde spijt van.” Een jaar nadat Bo Van Spilbeeck (60) zich outte als transgender, ligt deze week haar meeslepende boek ‘Eindelijk vrouw’ in de winkel. Dag Allemaal brengt, in voorpublicatie, enkele van de meest aangrijpende passages.

38 reacties

  • Annie Van Beemen

    3 jaar geleden
    ANNIE VAN BEEMEN Veel respect Bo dat je eindelijk de moed hebt gevonden om te worden die je werkelijk bent .Spijtig dat je de stap niet eerder hebt genomen,hopelijk heb je nog een lang en gelukkig leven met je vrouw en kinderen te samen .Ik wens je in ieder geval nog veel geluk toe.
  • Maria Scheuts

    5 jaar geleden
    Veel succes voor Bo. Wat zijn familie echt denkt en voelt, zullen we nooit weten. Wel dat ze voor een voldongen feit werden geplaatst, wil hun gezin nog stand houden.
  • Jacques de backer

    5 jaar geleden
    Schoon mokske - god weet wat ik en vele andere venten hebben gemist
  • vangeel guido

    5 jaar geleden
    Gerda wees blij dat jij niet in zo een vel zit.
  • Mike Deen

    5 jaar geleden
    Ik wens haar veel succes nu maar het mag stoppen met al die media aandacht. Straks moeten we ons nog schamen dat we gewoon man zijn.