BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België (26/2). Carcela gaat vrijuit voor obsceen gebaar na wereldgoal tegen Anderlecht - Genk geeft 15-jarige middenvelder eerste profcontract

21 reacties

  • Phil Duncan

    5 jaar geleden
    Het zoveelste bewijs van de onkunde en onbekwaamheid van de voetbalbond . In de PL is dat onmogelijk , daar klopt hun wetgeving wel . Ga daar eens op leerschool en maak een wetgeving zonder achterpoortjes en zonder processen voor civiele rechtbank .
  • Marc Maes

    5 jaar geleden
    Niet meer dan normaal dat Carcela niet wordt gestraft! Zet je eens in zijn plaats!!! Juist een wereldgoal gescoord tegen de grootste vijand en na 3 minuten wordt die afgekeurd voor niks...zou jij niet gefrustreerd zijn? Reactie is fout maar volledig te begrijpen!
  • Joery Goubert

    5 jaar geleden
    Een schande wat daar op die avond is gebeurt en gezegd is in die micro. Belgische voetbal is allemaal maffia. 5000 euro boete is voor te lachen. Carcela mag blijkbaar wat meer dan andere spelers.Laat ze maar naar Anderlecht komen. De voetbalbond verdiend zelf tegen malafide praktijken. Bayat moet verbod krijgen om nog met sport om te gaan. Vuil potje nat !!
  • Frank Vandenbussche

    5 jaar geleden
    Moet er nog zand zijn? Standard gaat altijd vrijuit...niet in eerste aanleg, dan zeker in beroep.
  • Etienne De Bondt

    5 jaar geleden
    Dat klopt, maar waarom moeten de tv zenders die zo in beeld brengen?