Archiefbeeld ter illustratie
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie © De Freine

Zware ochtendspits op Antwerpse ring door banaal ongeval in Berchem

Op de Antwerpse ring (R1) is het lang aanschuiven richting Nederland na een banaal ongeval in Berchem. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Het takelen is achter de rug en de ring is weer helemaal open. Maar gezien de locatie en het tijdstip van het ongeval lopen de wachttijden nog steeds hoog op.

4 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    In belgie moet dringend een systeem komen bij het afhandelen van ongevallen. Te traag, te slordig, geen plan,..... niks. Men sluit zomaar vakken en vaak ook voor niks....Ook moeten mensen leren hun wagen te verplaatsen als het nog kan rijden ipv daar te blijven staan, zeker die dat bijna niks hebben aan hun wagen.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    1 "banaal" ongelukje en de helft van België ligt plat! Dat belooft wanneer ze eens effectief gaan beginnen werken op de ring.
  • Ceriel Devos

    5 jaar geleden
    De Antwerpse ring is het hartinfarct van de Vlaamse economie, ongewijzigde verkeerssituatie en infrastructuur in 60 jaar, niks geanticipeerd van onze politici, jaar na jaar, decennium na decennium helemaal niks veranderd of aangepast aan de noden van de realiteit. Niks.
  • Tommy Andres

    5 jaar geleden
    wat is er nieuw aan? elke dag al deze week gebeurden er ongevallen op de ring. tegenwoordig ben je verwonderd dat je eens op de ring kan rijden. grootste parking van belgie is de ring geworden.