Polestar 2
Volledig scherm
Polestar 2 © REUTERS

Volvo richt met Polestar 2 pijlen op Tesla Model 3

Polestar, het performancemerk van het Zweedse Volvo Cars, heeft woensdag zijn eerste volledig elektrische wagen onthuld, de Polestar 2. Met de auto, die op termijn een prijskaartje vanaf 39.900 euro krijgt, richt Volvo de pijlen op de Model 3 van Tesla. 

15 reacties

  • Bart Vanderbruggen

    5 jaar geleden
    Toch ongelooflijk dat iedereen vergeet dat er een Hyundai Kona is die aan dit rijbereik komt (bewezen 480 km) en nu al minder dan 50.000 euro kost. In België is die goed op weg om de best verkochte e-auto te worden wegens degelijk en (relatief) betaalbaar.
  • Marc Van Leuven

    5 jaar geleden
    het blijft zoals steeds, de echte degelijke dure wagens en dan de wagens voor ons. Het zijn altijd de rijksten die eerst van alles mogen profiteren alhoewel wij steeds het gelag van alles moeten betalen !!!
  • johan fransaert

    5 jaar geleden
    zolang ze geen modellen uitbrengen die minder dan 20000 euro kosten is dit iets voor diegenen die een firmawagen krijgen en zeker niet voor jan modaal.
  • Ka Ka

    5 jaar geleden
    Eindelijk een waardig elektrische wagen buiten Tesla. Waardig door zijn realistische bruikbare 500km bereik voor een wagen en een mooi 5 seconden naar 100km/u waardoor je de kracht hebt dat elektrische wagens waardig zijn. Een stap in de goede richting.
  • Johan Portier

    5 jaar geleden
    Perfect! Er zijn weinig gebruikers die honderden km’s per dag doen en s’nachts kan je prima opladen zonder wachttijden gezien je slaapt. Alleen één maal per jaar zal je even moeten verplicht uitrusten op weg naar het zuiden en een uurtje laden tijdens de koffie. Laat maar komen!