BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
2
EINDE
1
KAS Eupen EUP
  • 52' Goal William Owusu
  • 83' Goal Jonathan Bolingi
  • Eric Ocansey Goal 56'

VIDEO. Antwerp neemt in slot de maat van Eupen en is zeker van plaats in play-off 1

Jupiler Pro LeaguePlay-off 1 is nu ook mathematisch een feit. Antwerp kende vanavond veel moeite met een stug Eupen, maar finaal boekte het een cruciale zege (2-1). 

1 reactie

  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    Een zwarte dag voor ons voetbal. Zegt veel over het niveau in ons land.
  1. Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderweireld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26
    1

    Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderwei­reld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26

    Met nog vier speeldag te gaan in de reguliere competitie is money time aangebroken. Vooral in een intense derby tussen Cercle en Club Brugge liepen de emoties hoog op na de wereldse solo van Alan Minda, Ecuadoraanse middenvelder van Cercle, en de tweede gele kaart voor Igor Thiago, zodat de spits van Club de topper van zondag (13u30) thuis tegen Anderlecht mist. Op de Bosuil zal Toby Alderweireld geen goede herinneringen overhouden aan de komst van KV Mechelen: op slag van rusten gleed hij uit voor een penalty en liet hij na om er zo 1-0 van te maken, waarna Antwerp nog de boot inging.
  2. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”