Brussels cdH-kopstuk Joëlle Milquet (l.), Hongaars premier Viktor Orbán (m.) en Europees lijsttrekker voor cdH Benoît Lutgen (r.)
Volledig scherm
Brussels cdH-kopstuk Joëlle Milquet (l.), Hongaars premier Viktor Orbán (m.) en Europees lijsttrekker voor cdH Benoît Lutgen (r.) © Photo News/AFP/Belga

Meningen binnen cdH verdeeld over ban voor Orbán

De Franstalige humanisten zijn bereid de Europese Volkspartij te verlaten als ze de Hongaarse premier Viktor Orbán niet uitsluit. Dat zegt Brussels kopstuk Joëlle Milquet. Ze spreekt daarmee de Europese lijsttrekker Benoît Lutgen tegen.

10 reacties

  • Rogé Brouwers

    5 jaar geleden
    Ons paterke buiten zetten.Zou dat geen oplossing zijn.
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    Milquet hoopt daarmee dat de aandacht van haar zaak afleidt meer zelfs wie zou zo'n humaan mens aan het kruis durven nagelen. Allemaal zo doorzichtig....stop met de belgische stemplicht dit komt neer op een verkrachting van de mensenrechten. Waar is de tijd dat Juncker op het podium met Orban gekscheerde hem Mister Dictator noemend....Wat een bende paljassen die politieke kliek
  • Jozef Hendrickx

    5 jaar geleden
    Typisch voor Milquet ,al wie haar mening niet deelt krijgt een NOM en moet zijn biezen pakken , niet alleen de Vlamingen . Zij is het prototype van links , totaal onverdraagzaam tegenover een andere mening .
  • Hilde

    5 jaar geleden
    Ze zouden beter eens werk maken van England, die kunnen en mogen alles
  • Roger Duyssens

    5 jaar geleden
    Men is het wel eens over wat men zelf wenst, men is het misschien niet eens over wat er dient te gebeuren als wat men wenst niet zou gebeuren. Het is eigenlijk duidelijk dat de partij van Merkel hier het laatste woord heeft. Voor mij is dit iets waar men na de samenstelling van het nieuwe Europese parlement moet praten niet in een aanloop naar verkiezingen want dan is zoiets kiespropaganda.