Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Antwerpse ring vrijgemaakt na ongeval met 5 vrachtwagens

binnenlandOp de Antwerpse ring (R1) is omstreeks 13 uur de weg weer vrij ter hoogte van Sint-Anna Linkeroever, tussen de Kennedytunnel en de E34. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Vijf vrachtwagens reden op elkaar in. De files lossen nu snel op, ook al omdat veel bestuurders intussen voor de omleiding langs de R2 kozen.

47 reacties

  • Patrick De pauw

    5 jaar geleden
    Het is de racebaan voor vrachtwagens die rijden daar als gekken ondanks ik mij daar als truckchauffeur klam houd en toch zijn er die daar op elkaar plakken!
  • Peggy Cornelis

    5 jaar geleden
    man man en hakken op de vrachtwagen chauffeurs weer. Met gsm bezig andere dingen dat auto chauffeurs eens een dag of week meerijden ze zullen anders piepen. Zie chauffeurs in wagens ook op gsm zitten lippenstift opbrengen haar kammen zelfs papieren lezen. Men weet niet waarom chauffeur remde Duitser zat er te dicht op had anders zo veilig kunnen remmen. Vergeet niet de auto's die zomaar opeens rechtsaf knallen om af te slaan.
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Waarom wil iedereen toch via Antwerpen rijden terwijl er zoveel betere oplossingen zijn. Antwerpen is op alle gebied te vermijden !
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Ik was erop aan het wachten,sommigen onder de reacties zijn precies verkeersdeskundigen.Wakker worden,mensen.Het is onmogelijk om tijdens de spits 50m afstand te houden.En de van sarens,overladen?Wat weten jullie daarvan?Tel de assen eerst!!
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    En morgen weer hetzelfde.