Maddie McCann verdween op 3 mei 2007 uit haar kamer in een appartement in het Portugese Praia da Luz. Haar ouders werden onschuldig bevonden.
Volledig scherm
Maddie McCann verdween op 3 mei 2007 uit haar kamer in een appartement in het Portugese Praia da Luz. Haar ouders werden onschuldig bevonden. © AFP/AP

Oud-hoofdinspecteur zaait twijfel over verhaal van moeder verdwenen Maddie McCann

De zaak naar de verdwenen Maddie McCann blijft onopgelost. Peter MacLeod, een oud-hoofdinspecteur van de Nottinghamshire Police, beweert dat het “onmogelijk” is om door het kleine slaapkamerraam te kruipen en een driejarig kind te ontvoeren. Een vriend van Kate McCann, Maddies moeder, weerlegt de impliciete beschuldigingen dat de ouders er zelf iets mee te maken zouden hebben.

50 reacties

  • Anny Bollens

    5 jaar geleden
    Vijftig cm is toch breed genoeg voor zijdelinks erdoor te komen! Natuurlijk eigenaardig die lijkgeuren die toen op veel plaatsen gevonden waren!
  • Kleine garnaal

    5 jaar geleden
    2 lijkhonden -onafhankelijk van elkaar, op een ander tijdstip- reageerden in een overvolle garage op een lijkgeur in de koffer van een auto...de auto van de familie McCann.
  • Pierre Benoey

    5 jaar geleden
    Altijd al gezegd, die ouders weten meer !!!
  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    André Van Laethem zegt: 'En een lijkgeur kan ook van dode dieren.' --- Je vergist je. Als een mens, met een reukvermogen duizend maal zwakker dan dat van een lijkenhond, in staat is om het verschil te ruiken tussen een lijk in ontbinding en een rottend kadaver, dan heel zeker een speurhond.
  • Ignace Offermans Udon Thani

    5 jaar geleden
    Peter Berg. Inderdaad en de moeder heeft dit slaapmiddel ter plaatse gekocht en mogelijk de Portugese tekst niet goed vertaald. Het ging niet zo zeer om de eigen carriere dan wel om het feit dat verwaarlozing van de kinderen in Portugal met 3 jaar gevangenisstraf kan worden bestraft. Omwille van het grote aantal Britse toeristen aan de Algarve, zou een eventuele gevangenisstraf voor de ouders, ook slecht zijn voor het toerisme.