thumbnail: null
thumbnail: null

Hilde Crevits krijgt zeer exclusieve Limburgse vlaai cadeau

"Ik krijg hier de ene vlaai na de andere rond de oren! Gelukkig allemaal om ter zoetst." lezen we op de Facebookpagina van Hilde Crevits. Maar de meest exclusieve vlaai kreeg ze vandaag toch van de Riemstse burgemeester Mark Vos.

malbrechts

Burgemeester Mark Vos beloofde haar deze exclusieve vlaai tjidens een bezoek aan de recent geopende basisschool 'De Tol' in Riemst. Maar de levering liet op zich wachten. Vlaams Parlementsvoorzitter Jan Peumans reageerde prompt door Hilde Crevits ook een vlaai te sturen vergezeld met de woorden: "Beter laat dan nooit, Vos zegt wel vanalles maar Peumans doet het!"

Dat liet burgemeester Vos zich geen twee keer zeggen en in een mum van tijd stond hij op het kabinet van Hilde Crevits om zijn exclusieve rijstvlaai, gerijpt in de mergelgrotten van Kanne, af te geven. Hij deed er nog een schepje bovenop door haar ook een recent officieel erkend streekproduct cadeau te doen: een korfje grotchampignons.

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="740" scrolling="no" src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhilde.crevits%2Fposts%2F1222698204484085&width=" 100%"="" style="border:none;overflow:hidden" width="500"></p></body></html>

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer