Helmut Lotti
Volledig scherm
Helmut Lotti © Photonews

Helmut Lotti laat zijn idool Michael Jackson vallen na ‘Leaving Neverland’: “Ik voel me bedrogen”

ShowbizzHelmut Lotti (49) heeft vrijdag naar ‘Leaving Neverland’ gekeken en dat is hem niet goed bekomen.  Diep teleurgesteld in zijn idool kroop hij in zijn pen:  “Ik heb hem altijd verdedigd, maar nu voel ik me bedrogen”, schrijft hij op Facebook.

10 reacties

  • Veronique De Winne

    5 jaar geleden
    Liep iedereen dan met oogkleppen op ? Dit wist ik al vanaf ik hem de eerste keer met een kind zag ! Een ander zijn kind meenemen op tournee als volwassen man ! Dat was toch superduidelijk wat er aan de hand was . En nu is iedereen na deze uitzending verbaasd ? Daar ben ik over verbaasd !
  • sebastien dupont

    5 jaar geleden
    Wel grappig dat Lotti zijn hand door het vuur durft steken voor die jongens want dat zou hij waarschijnlijk eerst ook voor MJ hebben gedaan
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    heb documentaire gezien en geloof er niet veel van , vooral het sexgedoe, doden kunnen niet meer spreken , dus zéér laf om nu te proberen om er geld uit te slaan
  • Ramses Temmerman

    5 jaar geleden
    Een bekroonde Britse onderzoeksjournalist (Charlie Thomson) twijfelt aan de geloofwaardigheid van Leaving Neverland, en zegt dat de regisseur geen poging heeft gedaan om de beschuldigingen te onderzoeken, en zegt dat bewijsmateriaal dat de beweringen van de mannen ondermijnt al in het publieke domein zit.
  • Verbeke Desiree

    5 jaar geleden
    Heel juiste conclusie. De manipulatie van de kinderen is ongehoord. Ik denk niet dat ik nog MJackson zijn muziek kan beluisteren. Mijn platen dvd's gaan in de verbrandingsoven. Al diegenen die ooit misbruikt zijn als kind zien de wanhoop in de jongens hun ogen.