VIDEO. De Wever over Kris Peeters op Europese lijst: “Wat een droevig einde”

“De kiezer zal mij ooit wegsturen.” Daar is N-VA-voorzitter Bart De Wever van overtuigd en dat vertelt hij in ‘Alloo Bij’. De Wever zegt dat elke politieke carrière een beetje droevig eindigt, en ziet in Kris Peeters daar een levend voorbeeld van. “De Romeinen zouden gezegd hebben: ‘Ga naar huis, laat uw bad vollopen en zet uw aderen open”, haalt De Wever uit.

44 reacties

  • Hilde Heddebauw

    5 jaar geleden
    Je eigen gedachten over iemand uiten via een uitspraak van een dode Romein die niet meer kan reageren... en jezelf op die manier uit de wind zetten.
  • niki peeters

    5 jaar geleden
    De reportage net gezien. Een typisch narcistisch karakter die van iedereen verwacht en probeert te verkomen dat we hetzelfde als hem denken en gedragen. Mooie pr neergezet door zijn media training, maar uiteindelijk nog steeds een gevaar voor ons prachtig landje.
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    hier gaan we weer de uitspraken van Bart de Wever worden weer uit hun context gerukt en alle nva haters springen erop .wie goed naar hem geluisterd heeft zal de humor en de zelfspot toch wel gehoord hebben. een groot mens .
  • Patrick Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Zegt de man die hetzelfde doet met Geert Bourgeois
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Men maakt een drama van deze uitspraak maar tussen de lijnen door zegt hij dat ook hetzelfde hem te wachten staat. Mooie gemaakte reportage en hij heeft verstandige uitspraken gedaan. Je kan er voor of tegen zijn maar hij speelt een paar klassen hoger dan de meeste politici en partijgenoten. Hadden we zulke politici 25 jaar geleden dan was de schuldenberg nooit zo groot geworden en waren de Vlamingen niet elke keer de pineut geweest.