Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © VRT

Koeken Troef!, het productiehuis van Bart De Pauw, werkt aan nieuw programma voor VIER

TVVorig jaar kwam Koeken Troef!, het productiehuis van Bart De Pauw, in woelige wateren terecht nadat de zaak rond grensoverschrijdend gedrag bij de VRT losbarstte. Maar nu blijkt er licht te zijn aan het einde van de tunnel: het bedrijf werkt aan een nieuw tv-programma, waar VIER interesse in heeft.

19 reacties

  • Eric Eric Faber

    5 jaar geleden
    Het kan er alleen maar beter op worden! Tv geeft al lange tijd geen voldoening meer, de programma’s zijn voor het plezier van BV vlaanderen gemaakt. Fijn dat Bart een nieuwe kans krijgt .
  • Rita Bogaerts

    5 jaar geleden
    Het is stilaan goed geweest, klaar. Ofwel dien je meteen klacht in, ofwel hou je je mond, maar dit is een heksenjacht geworden. De dames willen in de anonimiteit blijven, geen officiële klacht indienen ? Oké dan, tijd om de bladzijde om te draaien.
  • luc leclercq

    5 jaar geleden
    waarmee houdt het gerecht zich nu eigenlijk bezig, komt er nu eindelijk eens een uitspraak. en speciaal voor de VRT goed bezig, iemands carriere fnuiken en dan een mislukte kok in extremis moeten oproepen. schoenlapper blijft bij u leest, u brengt maar een flauw afkooksel van Bart zijn programma.
  • Marie Verduyckt

    5 jaar geleden
    Ik mis Bart voor 'twee tot de Zesde Macht ! Het zou fijn zijn om terug te komen!
  • Ronny Cockuyt

    5 jaar geleden
    Hopelijk zien we hem gauw terug op het scherm,is al genoeg geweest en dan nog zonder keiharde bewijzen,anonieme personen,waar kan je daar tegen doen.