BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sugar Jackson over zijn droom en waarom hij de boksring moest verlaten: “Gestopt om medische redenen? Niets van aan”

BoksSugar Jackson (38) moest reeds zes jaar geleden noodgedwongen afscheid nemen van de bokssport. In een interview met De Zondag blikt ‘Sugar’ terug op zijn bewogen leven in en naast de ring. “Na mijn carrière zat ik financieel aan de grond.”

6 reacties

  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Ik volg de bokssport van redelijk dichtbij en heb eigenlijk nooit medelijden met degenen die moeten incasseren. Bij Jackson had ik dat wel en dacht tijdens z'n laatste matchen : jongen stop ermee want dit gaat hélemaal fout.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Sterkte Sugar en hopelijk komt je Bokszaal er. Jammer van die Gehaaide managers. Maar die zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Manager is gewoon andere naam van persoon,die door niets te doen,al liegend & bedriegend,rijk wordt op het hoofd van een hard werkende mens.
  • Jonas Buyle

    5 jaar geleden
    De mensen zien enkel maar het brute aan boksen, maar het belangrijkste in boksen is blijven nadenken terwijl je in een acute stresssituatie zit, controle over geest en lichaam, werken,... Amai, mocht iedereen gevechtssport doen, je zou eens wat zien, hoeveel de wereld verbeterd. Dus, geef, die poen aan Sugar voor zijn boksschool, hij is de juiste man.
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    Niets van aan? Iedereen kon het zien wanneer je je opwachting maakte in een tv-programma. Maar je was een goede bokser, daar niet van.
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Ik denk dat het héél goed is voor hem dat ie gestopt is. Z'n laatste gevechten was hij niet meer dan 'n punchbal.