Blind Getrouwd: Joris en Annelies zijn de hoop verloren.
Volledig scherm
Blind Getrouwd: Joris en Annelies zijn de hoop verloren. © VTM

Het is over en uit voor Jolien en Annelies: ze hebben ‘Blind Getrouwd’ compleet onderschat (+ wat u allemaal niet op tv zag)

TV“Ik heb het experiment zwaar onderschat”, zo zuchtte Annelies na een maandje huwelijk met Joris in ‘Blind Getrouwd’. “Zwaar onderschat” is een understatement voor ‘het is naar de knoppen’. De VTM-kijkhit is dan ook wat anders dan ‘Blind Date’. Trouwen is serieuze business. Vraag het maar aan Jolien en Lenny, die volgende week afscheid gaan nemen van elkaar. Met tranen van verdriet en spijt.

41 reacties

  • Angele Vanparijs

    5 jaar geleden
    Annelies is een heel arrogante vrouw. Onderwijzeres je die denkt dat ze voor de klas staat. Bovendien tactloze flapuit. Joris, je bent weldra weer een gelukkig man !!
  • Line B

    5 jaar geleden
    Tja, Lenny doet een beetje denken aan Marjolein uit de vorige reeks.... Gelukkig toch één koppel die er voluit voor gaat.
  • Ignace Cloquet

    5 jaar geleden
    Spijtig om te zeggen maar Annelies is het soort vrouw waarvan je denkt, gelukkig ben ik niet met zo iemand getrouwd. Bazig, sarcastisch, kleinerend, pestend. Het is hartbrekend om te zien hoe die jongen aflevering na aflevering zichzelf verliest en onderdanig wordt. Als een hondje. Een ijskoninging die haar onderdanen zoekt. Brrrrr. Trek een fles champagne open Joris. Sommige vrouwen zijn achter hun zwemerig stemmetje en geforceerd lachje wolven in schapekleren.
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    Hoeveel koppels hebben er zich al gevormd??? Bitter weinig. Een duidelijk bewijs dat al die psychologen beter hun mond zouden houden, want hun bemoeienissen helpen toch voor geen meter.
  • Peter Goossens

    5 jaar geleden
    Dat is een programma waar ze beter mee zouden stoppen , bewijs is terug geleverd dat de meeste enkel mee doen voor in de kijker te kunnen lopen en dat extra gratis reisje op kosten van vtm in goed mee genomen . Er zijn de voorbije seizoenen al koppels bij elkaar gebleven maar dit jaar zal mijn inziens uitdraaien op een mislukte blind getrouwd , trouwens een ander gaat beslissen over iemand of ze bij elkaar passen of niet ge ziet de resultaten van de specialisten die de koppels gekoppeld hebben