VRT
Volledig scherm
© VRT

Tom Lenaerts: “Koppels die tot hun dood samenblijven en ongelukkig zijn, ik snap dat niet”

TVGisterenavond was Tom Lenaerts te gast bij ‘Van Gils & Gasten’. Hij kwam er zijn nieuwe Canvas-reeks ‘Therapie’ voorstellen, die morgen in première gaat. Acht afleveringen lang krijgt de kijker een intieme en discrete blik op de relatie tussen therapeuten en hun cliënten. 

8 reacties

  • Karel Van Biezen

    5 jaar geleden
    Het is inderdaad vaak intriest om te zien dat mensen die elkaar zo beu zijn als koude pap en elkaar het even zuur maken of treiteren toch maar samenblijven. Veel heeft te maken met de bekrompen houding van de Vlaming waarbij vooral belangrijk is wat de anderen over hen denken. Schone schijn en dus materiële welstand etaleren en “gelukkig getrouwd” zijn naar de buitenwereld toe. Achter die façade en gesloten deuren speelt zich vaak echter heel wat anders …
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Het financiële plaatje Tom,ken verschillende mensen die hun "luxe" leventje niet willen opgeven en ervoor kiezen om dan maar ongelukkig te zijn in hun relatie.
  • els de Loof

    5 jaar geleden
    Er zijn veel mensen die op oudere leeftijd niet kunnen scheiden omdat ze dan in armoede vervallen. Ik ben gescheiden en verstoten door mijn 3 zussen en broer. Misschien durven zij niet scheiden ik heb geen idee. Ik kan goed alleen zijn. Heb een fantastisch netwerk aan vrienden.
  • Robert Tijsmans

    5 jaar geleden
    Presenteer een kwis en laat ons verder gerust aub.
  • Rania Desaegher

    5 jaar geleden
    Er zijn mensen die niet alleen kunen zijn en dan nog liever een ongelukkige relatie hebben.