Aaron Campbell (links) en zijn slachtoffertje Alesha MacPhail.
Volledig scherm
Aaron Campbell (links) en zijn slachtoffertje Alesha MacPhail. © RV

Britse tiener die meisje (6) verkrachtte en vermoordde bekent plots en onthult wat er noodlottige nacht precies gebeurde

Buitenland“Vanaf het moment dat ik haar zag, kon ik alleen nog maar denken aan hoe ik haar zou vermoorden.” Dat heeft Aaron Campbell (16) gezegd, de Britse tiener die een maand geleden schuldig bevonden werd aan het ontvoeren, verkrachten en vermoorden van de 6-jarige Alesha MacPhail op het Schotse eiland Bute. Tijdens zijn proces bleef hij volhouden dat hij onschuldig was en dat iemand hem erin luisde, maar vandaag - op de dag dat hij zijn straf te weten kwam – bleek hij plots toch bekend te hebben. En details gegeven te hebben over de voldoening die de moord hem gaf.

10 reacties

  • Robert Vande Weer

    5 jaar geleden
    En binnen 27jaar komt hij vrij en herbegint. Psychopathie is geen ziekte. Je kan die man niet genezen. Levenslang vasthouden is het enige dat je kan doen.
  • Ston Dw

    5 jaar geleden
    Opsluiten en de sleutel weg gooien, en niet meer naar omzien !!!!!!!!
  • eric brack

    5 jaar geleden
    Een werkstraf in de gevangenis , elke week de beerput met zijn eigen tandenborstel kuisen. R.I.P little girl :-(
  • Michel Philippe

    5 jaar geleden
    Wreed. Ge kan daar met uw verstand niet bij. Het is duidelijk een psychopaat. Een gevaar voor iedereen. Kan dat veranderen ? Wie is er dan nog veilig als die ooit vrij komt ?.
  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Hij heeft geen trekken van een psychopaat hij is een rasechte psychopaat. Zo iemand in niet te genezen en mag nooit of nooit nog vrij komen.