De Hongaarse premier Viktor Orban is niet van plan zomaar in te binden.
Volledig scherm
De Hongaarse premier Viktor Orban is niet van plan zomaar in te binden. © REUTERS

Hongaarse premier niet onder de indruk van schorsing: “Brusselse politici leven in bubbel en zijn elk gevoel met realiteit kwijt”

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft weer naar de “bureaucraten” van de Europese instellingen in Brussel uitgehaald, amper enkele dagen nadat hij een schorsing heeft gekregen van zijn conservatieve medestanders in het Europees Parlement. “We moeten niet toegeven, we moeten geen schrik hebben omdat onze tegenstander geklaagd heeft”, klonk het verwijtend naar de Europese Volkspartij die zijn partij Fidesz schorste.

34 reacties

  • Thierry Willems

    5 jaar geleden
    europa!en de eurocraten...gisteren nog zo een professor met wereldvreemde uitspraken.die wilde de erfenissen 100% naar de staat laten vloeien,zodat iedereen bij geboorte gelijk kan starten.komaan zeg,waarom moet je dan nog hard werken,als je op het einde alles moet afgeven....ik zou op tv.zo geen domme uitspraken durven doen,zonder rood te komen!!!
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    Gino Denil kunt u zelf aan uwe flauwe zever aan uit u probeert geleerd over te komen maar doe maar gewoon dat is al erg genoeg.
  • Monica van Dorst

    5 jaar geleden
    Hubert, ik woon al 14 jaar in Hongarije en het is hier goed leven.
  • jos robben

    5 jaar geleden
    en Orban heeft weer maar eens gelijk
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Dat die in Brussel in een versterkte bubbel leven, daar kan ik hem enkel gelijk in geven.