Dronken bestuurder trekt spoor van vernieling

© rdb

In het centrum van Grimbergen vond zaterdag in de vroege uurtjes een spectaculair ongeval plaats. Een bestuurder ramde eerste een gevel, nadien een hoop verkeersborden om te eindigen in een bankkantoor. De 20-jarige bestuurder reed onder invloed.

Robin De Becker

De Vilvoordsesteenweg in hartje Grimbergen werd het toneel van een grote ravage. Het was dit weekend alvast de talk of the town in de gemeente. Brokstukken lagen overal verspreid en de verhalen deden de ronde.

Zaterdagochtend iets voor vier uur werden de buurtbewoners van de drukke steenweg ter hoogte van de Standaard Boekhandel opgeschrikt door een spectaculair ongeval. “

De bestuurder van een zware Mercedes kwam vanuit Meise op de Vilvoordsesteenweg gereden. Ter hoogte van het kruispunt aan het voormalige jeugdhuis Mammoet verloor hij de controle over het stuur. Hij ramde eerste de gevel van een leegstaand huisje, grenzend aan het voormalige jeugdhuis. Nadien knalde hij een hoop verkeersborden omver en verloor hij zijn voorbumper.

Vervolgens reed hij door het struikgewas om tot slot tot stilstand te komen in de inkomhal van het BNP Paribas Fortis-kantoor. De ravage was enorm. In de wagen zaten vier jongeren, maar niemand raakte gewond.

De alcoholtest van de bestuurder was positief.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen